Quantum of the Seas

Per Eirik Nielssen i Cruise.no var om bord da Quantum of the Seas la ut på sin første seiling i høst. Cruiset var for spesielt inviterte og gikk fra/til Southampton 31. oktober – 02. november.

RCI_NorthStar_Side_5K_No_Antenna

Quantum of the Seas. Foto: Royal Caribbean.


Kort om Quantum of the Seas

Quantum of the Seas er det første av tre skip som tilhører Royal Caribbeans Quantum-klasse. Skipet startet sine seilinger i oktober 2014 og er revolusjonerende på flere områder. Skipet er på 167.800 tonn, er 348 meter langt og har plass til 4.905 gjester samt et mannskap på 1.300 personer.


Lugar

Jeg fikk Superior utvendig balkonglugar på dekk 13, styrbord side fremre del. Veldig fin lugar, standard størrelse, men med god plass til å stue bort koffert og med generelt god lagringsplass. Stor flatskjerm, god plass i dusjen, sminkebord med stort speil, komfortabel sofa (sovesofa), myk deilig dobbeltseng og behagelige solstoler med fotskammel med et lite rundt bord på balkongen. Det er et must å ha balkonglugar på cruise!

Illustrasjonsbilde, Superior balkonglugar. Foto: Royal Caribbean.


Restauranter og mat

Fire restauranter var åpne på visningsturen, to på dekk 3 (The Grande og Chic) samt to stykker på dekk 4 (Silk og American Icon Grill). De andre var enten ikke åpnet ennå eller var kun for spesielt inviterte. Vi som var fra den norske delegasjonen spiste middag første kvelden på Silk, en meget koselig restaurant med intim stemning, hyggelige kelnere og spennende og god mat fra Asia.

Skipet har i alt 19 restauranter og dekker de fleste ganer. Nytt er imidlertid begrepet Dynamic Dining – spis når du vil og hvor du vil. Ingen faste bordsettinger. Det er hele 8 spesialrestauranter om bord der man betaler fra USD 15 per person for å spise.

Foto: Royal Caribbean.

Per Eirik Nielssen. Foto: Cruise.no.


Aktiviteter

Rederiet har med dette skipet satset ekstra på familier med barn og unge. Samtidig er det et skip med tilbud for alle alderstrinn. Nytt er for eksempel radiobilbanen som også kan brukes som rulleskøytebane. I samme lokale finnes også spillrom for X-Box, bordtennisrom, med mer. Her er også RipCord – den første fallskjermsimulatoren til sjøs, FlowRider surfebølge, klatrevegg og ikke minst North Star som er en glasskapsel på toppen av skipet, festet til en kran som heiser deg opp til 90 meter over havet!

Ellers er det et bra fitnessenter med panoramautsikt helt fremme i skipet, spaavdeling, et fint solarium reservert voksne gjester med etasjebasseng og «daybeds», bar, palmer og en avslappende atmosfære. For de med små barn er H2O Zone med barnebasseng, bølgebasseng og lekeapparater et godt alternativ. Boblebad finnes overalt, men vannsklier ikke er om bord.

RCI_NorthStar_Exterior_5K_No_Antenna

North Star. Foto: Royal Caribbean.

Flott utsikt fra North Star. Foto: Royal Caribbean.

Radiobilder i SeaPlex. Foto: Royal Caribbean.

Rulleskøyter i SeaPlex. Foto: Royal Caribbean.

Lurer du på hvordan det er å fly? Prøv RipCord! Foto: Royal Caribbean.


Flere bilder av skipet:

Royal Loft. Foto: Royal Caribbean.

Music Hall. Foto: Royal Caribbean.

Two70. Foto: Royal Caribbean.

– Per Eirik, Cruise.no AS.


Noen av oss i Cruise.no under «Havnelangs» i juni 2014. Fra venstre: Linn, Johnny, Per Eirik, Elisabeth og Geir i Cruise.no. Foto: Cruise.no AS.

Hvis du ønsker å vite mer om livet om bord eller har andre spørsmål om Quantum of the Seas, er du velkommen til å kontakte Per Eirik på epost til [email protected] eller på telefonnummer 67430200. Du er også velkommen til å besøke vårt kontor på Vippetangen i Oslo. Adressen er Akersshusstranda 27, 0150 Oslo.


NYTTIGE LENKER

Skipet gjør våren 2015 tre spennende transatlantiske kryssinger. Velg mellom New Jersey – Barcelona, Barcelona – Dubai eller Dubai – Singapore.

Les mer og bestill transatlantisk cruise her

Les mer og se film fra Quantum of the Seas

Se alle seilinger og reserver din lugar om bord Quantum of the Seas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s