Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line.

Lengter du like mye etter sol og sommer som oss? Foto: Norwegian Cruise Line (NCL).

Det skjer mye spennende frem mot påske. Vi forbereder blant annet en konkurranse for påsken hvor du kan vinne et cruise!

Premien er en cruisepakke på 7 netters cruise i Karibia for 2 personer med Norwegian  Cruise Line. Seilingen gjelder rederiets nyeste skip, Norwegian Escape, som lanseres til høsten. Premien inkluderer fly Oslo – Miami tur/retur og 1 natt på hotell før cruiset. Seilingen er i vinterferien 2016, med avreise fra Gardermoen 19. februar 2016. Vinneren av konkurransen trekkes rett over påske og navnet til vedkommende blir annonsert i nyhetsbrevet vårt.

Norwegian Escape, Norwegian Cruise Line

Nye Norwegian Escape. Foto: NCL.

Norwegian Escape

Norwegian Escape. Foto: NCL


TRYKK HER FOR Å FØLGE OSS PÅ FACEBOOK, DELTA I KONKURRANSEN OG VINN ET CRUISE I KARIBIA!

Vi kommer tilbake med mer om konkurransen, men først skal jeg finne ut hva som rører seg rundt på kontoret i dag.

Norwegian Cruise Line har i disse dager en stor kampanje som går under navnet ”Freestyle Valg Pluss”. Jeg har tatt turen innom cruisespesialist Linn Vestby for å få litt mer informasjon om denne kampanjen som går frem til 8. april 2015.

Norwegian Cruise Line kampanje

Diningpakke, drikkepakke eller lommepenger til fri bruk. Valget er ditt!


Hei Linn, jeg har noen spørsmål om Norwegian Cruise Line sin kampanje «Freestyle Valg Pluss». Det står «velg et kostnadsfritt tillegg», hva betyr dette for våre kunder?

«Hei Caroline. ‘Freestyle Valg Pluss’ er egentlig en todelt kampanje. I tillegg til at man kan velge mellom tre tilleggspakker (‘Freestyle Valg’), kan man også – på utvalgte seilinger – ta med ekstra personer i lugaren – uten annen kostnad en skatter og avgifter».

Hvis vi først ser på del 1 av kampanjen, «Freestyle Valg».  Hva innebærer dette og hvem kan få denne?

«Denne delen av kampanjen gir deg mulighet til å velge enten gratis ‘diningpakke’, gratis ‘drikkepakke’ eller ‘ombordkreditt’ – altså lommepenger til bruk om bord.

De aller fleste av våre forespørsler kvalifiserer for dette tilbudet. For å si det sånn: hvis du og ditt reisefølge er over 25 år og du skal på cruise i Middelhavet eller på cruise i Karibia – på et cruise med varighet over 5 netter i en utvendig lugar eller bedre kategori – så kvalifiserer du. Hvis du er under 25 år, eller skal på cruise i et annet område, er det fremdeles en god mulighet for at du kan dra nytte av kampanjen. Alle vilkår finnes under tilbudet på våre nettsider

Norwegian Cruise Line

Foto: NCL.


Kampanjen innebærer at man kan velge ett av tre tilbud. Hva lønner det seg å velge?

«Det er opp til den enkelte å velge etter behov. «Diningpakken” gir deg tilgang til en mengde spesialrestauranter. Det er noen unntak som står beskrevet i vilkårene. Ved bestilling av suite (gjelder ikke minisuite) eller The Haven Suite, får man alle tre tilbudene!

Normalt ligger tilleggsavgiften på USD 15-30 per person for en spesialrestaurant. Så det vil si at du vil bruke ca. USD 45 per dag for 2 personer hvis du spiser på en spesialrestaurant i stedet for en av hovedrestaurantene. Besøker du flere enn fem spesialrestauranter på et 7 netters cruise vil det lønne seg å ha dette alternativet i stedet for lommepenger.»

Norwegian Getaway

Tropicana på Norwegian Getaway. Foto: NCL.

Norwegian Cruise Line

Foto: NCL


Mange velger ”drikkepakken” – hva innebærer denne?

«Denne betyr at man får en rekke drikke inkludert i prisen – både med og uten alkohol. En øl om bord koster ca. USD 5-6 og en cocktaildrink koster ca. USD 7-10. Hvis konsumet er mindre enn 4 enheter per dag (28 på en uke), til sammen for deg og ditt reisefølge, ville jeg vurdert å ta lommepengetilbudet på USD 200 eller ”diningpakken”.

Med lommepenger menes det at du krediteres på skipskontoen om bord. Disse pengene kan brukes til kjøp om bord på skipet – som utflukter, spa, gaveartikler, med mer.»

Vannsklier, Norwegian Breakway

Førstemann ned! Foto: NCL

Spa Norwegian Cruise Line

Bruk lommepengene på spa, utflukter eller noe helt annet. Foto: NCL

Norwegian Epic, Norwegian Cruise Line

Norwegian Epic. Foto: NCL.


Hvilke spørsmål får du ofte vedrørende dette tilbudet?

«Hvis man velger drikkepakken gjelder denne for 2 personer (over 21 år) i lugaren.

Bor det flere i lugaren får de en «sodapakke», uavhengig av om de er voksne eller barn. Det kan ofte bli noen spørsmål når for eksempel tre voksne personer skal dele én lugar. Da vil tredje person få en sodapakke, men han eller hun kan selvsagt oppgradere til en ordinær drikkepakke. ”Diningpakken” gjelder alle personer i lugaren. ”Lommepengetilbudet” gir USD 200 per lugar eller USD 300 for suiter.»

Hva velger de fleste?

«De fleste velger nok drikkepakken. Da slipper man overraskelser når venneturen skal gjøres opp etter en uke.»

Norwegian Cruise Line

Hopp i havet – eller i bassenget! Foto: NCL


Hva med «Pluss» i kampanjen? «Venner og familie betaler kun skatter og avgifter». Hva menes egentlig med dette?

«Dersom familie eller venner deler en lugar/suite, betaler første og andre person vanlig pris, mens ekstra personer (utover to personer i lugaren eller suiten) betaler kun betaler skatter og avgifter. Du er avhengig av å ha en lugar som tar flere enn to personer for å benytte deg av dette. Mange lugarer tar tre eller fire personer, mens det er et begrenset utvalg som tar flere enn fire gjester. Da må vi som oftest se etter suiter. Dette tilbudet gjelder utvalgte seilinger. De fleste seilinger er med i kampanjen, men noen seilinger i sommerferien, og i høysesonger generelt, er utelatt.»

Hvor mye utgjør skatter og avgifter på et 7 netters cruise i Middelhavet og Karibia?

«Skatter og avgifter ligger på ca. NOK 760- 790 per person, både i Middelhavet og i Karibia.»

Norwegian Cruise Line

Solnedgang over Santorini, Hellas. Foto: NCL.


Hva vil et Karibia-cruise i minisuite med balkong komme på for fire venninner til høsten?

«Ja, la oss se på det nyeste skipet til Norwegian Cruise Line, Norwegian Escape. Skipet sjøsettes til høsten og starter sine seilinger fra Miami i november. I slutten av november koster en minisuite 18.702 for fire voksne. Det blir 4.675,- per person. Her kan du da også velge enten «drikkepakke», «diningpakke» eller lommepenger til fri bruk om bord. Det er jo et veldig godt tilbud! I tillegg kommer fly fra Norge og minimum én natt på hotell i Miami. Her er det også et godt utvalg med flyreiser til rundt 5.000-6.000 kroner, og dobbeltrom på hotell fra ca. 750 per person.»

Norwegian Cruise Line

Ta med venninnegjengen på cruise! Foto: NCL.

Cruise Norwegian Getaway Karibia NCL

Norwegian Getaway i Karibia. Foto: NCL


Hva med en familie på to voksne og to barn i vinterferien 2016 som ønsker å kombinere med en uke i Orlando?

«Hvis vi tar utgangspunkt i samme skip og seiling, Norwegian Escape med avreise 20. februar 2016, er prisen den samme som eksemplet over, da tredje og fjerde person er gratis. Totalprisen for cruiset i en minisuite er da 18.702,-. I Orlando har vi mange hoteller og leiligheter tilpasset familier. Jeg vil si at med et budsjett på ca. 1.000 per natt bor man godt. En leiebil med litt størrelse er greit å ha. Å leie en SUV koster ca. 3.000 per uke. Flybilletter er ikke publisert ennå, men for to voksne og to barn må vi regne med ca. 20.000. Det vil si at budsjettet for 14 dagers ferie med Orlando og Karibiacruise bør ligge på ca. 48 – 50.000 for en familie på to voksne og to barn.»

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Lines skip er fullspekket med fasiliteter for både barn og voksne. Foto: NCL.

Zipline Norwegian Getaway, Norwegian Cruise Line

Zipline om bord Norwegian Getaway. Foto: NCL


NYTTIGE LENKER

Les mer om «Freestyle Valg Pluss»-kampanjen her

Send oss din forespørsel her

Søk cruise med Norwegian Cruise Line og bestill selv her

Les mer om Norwegian Cruise Line her

Les mer om Norwegian Escape her

Følg oss på Facebook, delta i konkurransen og vinn et cruise

NCL

Foto: NCL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s