Reisebrev fra Norwegian Escape

Norwegian Cruise Lines nyeste flaggskip; Norwegian Escape, er innviet og på vei til sin nye hjemmehavn Miami hvor hun skal seile 7 netters cruise i Karibia. 

Vi har spurt 5 av våre medarbeidere som var om bord på innvielsesturen 23. – 25. oktober 2015 om skipet.

Norwegian Escape cruise

Norwegian Escape. Foto: Norwegian Cruise Line

Hva er nytt på Norwegian Escape i forhold til forgjengerne Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway og Norwegian Epic?

Geir: Selve skipet er veldig likt Norwegian Getaway og Norwegian Breakaway, men vi legger merke til at enkelte detaljer er forbedret. Badet i lugaren er større, og balkongen midtskips noe større en på søsterskipene Breakaway og Getaway.

Nytt på Norwegian Escape er også «The District Brew House«. Mer enn 50 forskjellige typer flaskeøl og 24 forskjellige øl på kran, deriblant håndverksøl fra Miami og Wynwood Brewing Company – eksklusivt på Norwegian Escape. Nytt er også skipets egen vinstue; «The Cellars«. Denne restauranten ligger i tilknytning til the “Waterfront” på skipet, en utvendig promenade med restauranter og butikker – et Aker Brygge i miniatyr.

3 1

En annen nyhet er restauranten ”Food Republic”. Bli med på en matopplevelsen fra Peru til Japan og Kina samt andre verdensdeler. Her settes de beste retter sammen med det beste fra alle verdenshjørner.

På toppdekket kan Norwegian Escape friste med en 3 etasjers klatrepark, egen Aquapark med vannskier og ”Gå planken”. Du henger 3 meter ut fra skipssiden!

The Supper Club” er et ”dinnershow” på lik linje med Wallmanns Salonger i Oslo. Dette ble derimot ikke testet på innvielsesturen, da showet ikke var klart.

Linn: Spesialrestauranten «Bayamo» som serverer sjømat med kubansk vri. Den likte jeg veldig godt! Rederiet har derimot fjernet diskoteket for å få plass til nye restauranter.

Per Eirik: Norwegian Escape er det første Norwegian-skipet jeg har vært på, så jeg kan ikke svare av egen erfaring annet enn å henvise til skipsfakta om Escape kontra de andre skipene.

Hanne: Jeg har vært på Norwegian Epic tidligere, og jeg likte Norwegian Escape enda bedre enn Epic. Epic sitt store minus var den snodige løsningen på badet, men separat dusj- og WC-rom, og med håndvasken inne i lugaren?! – En merkelig løsning som de heldigvis har gått bort ifra på alle sine nyere skip. Fint bad som nevnt over her. Men det som var det beste her var uteområdet / aktivitetsdekket med nok å gjøre for både liten og stor. Imponerende! I tillegg så er det her flere restauranter som er inklusive, altså uten ekstra kostnad, enn det det har vært før, og det er veldig bra. Veldig mange, og varierte, spisesteder å velge i her.

Ann Kristin: Veldig enig i mye Geir sier, men ikke glem å teste ut «snow room» på Escape, et iskaldt arktisk miljø som stimulerer blodsirkulasjonen i hele kroppen. Kaldt, men med gode temperaturer når man er på cruise i Karibia, kan det være godt å kjenne at man lever…

4 5 7 8 9


Hva vil du si om maten om bord?

Geir: Veldig bra. Etter sammenslåingen med Oceania Cruises og Regent Seven Seas Cruises har Norwegian Cruise Line fått nye menyer. Disse vil være implementert på alle skipene innen utgangen på året. Spesielt kom dette til syne i buffetrestauranten hvor utvalget av sjømat var enormt. Med 26 forskjellige spisesteder om bord Norwegian Escape kan behovet til den mest kresne gane tilfredsstilles.

43 44 45

Linn: Veldig bra i spesialrestauranten «Bayamo«, og veldig godt utvalg av sjømat i «Garden Café«. Vi rakk dessverre ikke å prøve hovedrestauranten ombord.

Per Eirik: Et spennende utvalg av restauranter og flere internasjonale kjøkken, her vil de fleste finne noe de liker og nye måltider de ikke har opplevd før. Mat er alltid en subjektiv opplevelse, men den store variasjonen gjør at de fleste vil finne sin favorittrestaurant om bord.

12 13 14

Hanne: Vi hadde jo en pangstart med fantastisk biff i «Cagney’s Steakhouse» første kvelden, og så var det denne sjømaten i buffetrestauranten som ikke manglet NOE. Jeg valgte feil rett i «Bayamo«-restauranten skjønte jeg, for der var jeg ikke så imponert, men det var jo alle andre, så den må jo ha vært bra den og! Og et stort pluss jeg synes bør nevnes er at man kan få god nattmat før man skal legge seg. Det er alltid et kjærkomment måltid etter en lang og innholdsrik dag. Minuset var at vi ikke fikk smakt på den nachostallerkenen som de serverte ute på «Jimmy Buffett’s Margaritaville at Sea» på dekk 17. Den så ikke annet enn fantastisk ut!

Ann Kristin: Nå er jeg veldig glad i en god biff, så «Cagney`s Steakhouse» er alltid et must! Skuffer aldri, men veldig positivt overrasket over kubanske «Bayamo» – spennende og delikate retter – prøv sverdfisken!

15 16 17 18 19 20 21 22 23 26 28


Hvorfor velge Norwegian Cruise Line?

Geir: Norwegian Cruise Line er et produkt som passer familier, vennepar, single og grupper. Her er skipet vel så mye reisemål som destinasjonene som besøkes.

Gode familiepriser, egne lugarer for single, og ofte kampanjer med ”all inclusive” i prisen gjør Norwegian Cruise Line til førstevalg for mange.

Per Eirik: «Value for money». Høy kvalitet, god mat, morsomme aktiviteter ombord, moderne lugarer med smarte løsninger, mange oppholdssteder både innendørs og utendørs på de nye skipene, gode priser, populære kampanjer med drikkepakke, diningpakke og internettpakke.

Hanne: Man skal velge Norwegian Cruise Line først og fremst fordi det er bra. Og det passer for alle, og har ok priser. Det er ikke billig, men det skal ikke være billig, for det er ikke et billig produkt. Men det er verdi for pengene, og det er viktig. Og så er det valgfriheten, «Freestyle Cruising», som helt klart drar opp. Variasjonen på spisestedene er det største plusset synes jeg. Og så er det deilig at det ikke er formelle kvelder, da! Greit å pynte seg til middag, og det gjør man jo stort sett likevel, men man kan la coctailkjolen og dressen være igjen hjemme om man vil det.

Ann Kristin: Valgalternativer er et passende ord- her gjør man som man vil! Noen vil trene, noen vil på spa og noen vil på utflukt, men alle blir ikke nødvendigvis sultne samtidig? Det er nettopp dette som gjør Norwegian så genial- ingen faste middagstider- «come as you are». MEN er dere mange, ca 10, så pass på å bestille bord, for det er ikke alle restauranter som har ledig om du kommer 1 time før du skal spise. Gå inn på MY NCL, og bestill noen restauranter og show, så er du sikker på at du får med deg det meste på Escape, for det er mye!

Freestyle Choice-kampanje med Norwegian Cruise Line:

Akkurat nå gir vi opptil 4 bonustilbud på de aller fleste seilinger med Norwegian Cruise Line – inkludert cruise med Norwegian Escape! Kampanjen gir følgende fordeler:

  • Bestill en studiolugarer (singellugarer for 1 person) og innvendige lugarer og få ett valgfritt bonustilbud – f.eks. internettpakke eller kreditt til bruk i spesialrestaurantene
  • Bestill en utvendig lugar, balkonglugar eller minisuite og få med «Ultimate Beverage Package» (verdi: ca. 3795,- per person for 7 netters cruise!)
  • Velg en suite og få med både drikkepakke, måltidspakke, internettpakke OG ombordkreditt!

Kampanjen gjelder alle* seilinger (5-16 netter) fram til 2017, så dette tilbudet bør man ikke gå glipp av!. *Egne vilkår gjelder.

Det eneste du må gjøre er å finne ditt drømmecruise og huske å bestille før 30. november 2015! Les om «Freestyle Choice-kampanjen» her.

Finn og bestill ditt drømmecruise med Norwegian Cruise Line i vår døgnåpne cruiseportal her.


29 30 33 37 38 39 41 46 47 48 49 52


NYTTIGE LENKER

Les mer om Norwegian Escape her

Les om mer om Norwegian Cruise Line her

Søk & bestill cruise med Norwegian Cruise Line her

Se våre tilbud med Norwegian Escape her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s