The Haven by Norwegian

Gjemt bort på øverste dekk ligger The Haven By Norwegian – det eksklusive og private området med de mest luksuriøse, velutstyrte og romslige suiter. The Haven finnes om bord på åtte av Norwegian Cruise Lines skip, og er definitivt den suitetypen du bør bestille dersom du søker en helt spesiell cruiseferie.

The Haven Courtyard

«The Haven Courtyard» om bord på Norwegian Epic. Foto: Norwegian Cruise Line

Du får tilgang til The Haven-komplekset med et privat nøkkelkort, samtidig som du naturligvis har mulighet til å utforske resten av skipet når du selv måtte ønske. The Haven fremstår som «et skip i skipet» med blant annet egen restaurant, lounge, butler og 24 timers service gjennom hele ferien. I The Haven Courtyard ligger områdets solterrasse, basseng, treningsområde og boblebad, slik at du kan nyte en avslappet og luksuriøs atmosfære i tilbaketrukne omgivelser, til tross for at skipet har flere tusen gjester om bord. The Haven finnes om bord på Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Jade, Norwegian Jewel og Norwegian Pearl.

Haven Getaway Family Couple

1. Et utvalg av suitene tilhørende The Haven. 2) The Haven passer utmerket både for par og familier med barn. Dette bildet er fra Norwegian Getaway. Foto: Norwegian Cruise Line


La deg skjemme bort med VIP-behandling

VIP-behandlingen begynner i samme øyeblikk som du går om bord på skipet: Du blir personlig eskortert til suiten din, og hvis du ønsker hjelp til å planlegge dagen, vil en concierge gladelig bistå. Med prioritert ombord- og ilandstigning vil du også spare tid og slippe unna køer. Rederiets profesjonelle butlere byr på det beste innen personlig service, døgnet rundt, og gjør din cruiseferie til en førsteklasses opplevelse.

Norwegian Escape

Haven-området finnes om bord på 8 av rederiets skip – inkludert på nye Norwegian Escape. Foto: Norwegian Cruise Line


Feel Free: Spis hvor du vil, når du vil og med hvem du vil

Til frokost og lunsj kan du spise i den private restauranten tilhørende The Haven (gjelder utvalgte skip), og på kveldstid kan du enten gå for en av de prisvinnende spesialrestaurantene eller nyte et mer uformelt måltid i en av hovedrestaurantene, grillene eller kafeene om bord. For den helt luksuriøse opplevelsen, har du også mulighet til å få servert maten direkte til din suite. Mulighetene er mange og valget er ditt! Norwegian Cruise Line karakteriseres av konseptet «Freestyle Cruising» som innebærer at hver og en gjør som man vil og når man vil.

Breakaway Haven Restaurant

Haven-restauranten om bord på Norwegian Breakaway. Foto: Norwegian Cruise Line


Opptil 454 kvm store suiter – det perfekte valg for familier på cruise

Alle de elegante Haven-suitene og -villaene byr på komfort og profesjonell service, og du får også prioritert tilgang til skipets spa og treningssenter. Velg mellom fem suitekategorier med en størrelse fra 28 til 454 m2, og med plass fra 3 til 8 personer. The Haven har også familievillaer med bl.a. eget barnesoverom, to bad og stue med spisebord for hele reisefølget (variasjoner kan forekomme avhengig av skip). The Haven er et ypperlig alternativ for familier, spesielle anledninger eller for par som bare ønsker å nyte en luksuriøs cruisereise i private omgivelser.

Gtwy_HavenLounge_hi

Området har privat restaurant, lounge og butlerservice…for å nevne noe. Foto: Norwegian Cruise Line


nyttige lenker

Les mer om The Haven by Norwegian

Finn og bestill ditt drømmecruise med Norwegian Cruise Line

Se våre gode tilbud med Norweigan Cruise Line

Les mer om Norwegian Cruise Line og skipene i flåten

Kontakt Cruise.no for mer informasjon/et uforpliktende pristilbud

Bestill Norwegian Cruise Lines nyeste katalog her

 

Skrevet av Caroline Bråthen for Cruise.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s