Oceania Cruises – rederiet for verdensvante matelskere

Med sjøsettelsen av Sirena i mars 2016, består Oceania Cruises’ flåte nå av 6 mellomstore luksusskip som alle tilbyr det som er kåret til beste mat til sjøs! På samme tid introduserer rederiet 20 nye anløpshavner og så mye som 90 nye seilingsruter. Om bord på Sirena kan du nyte førsteklasses mat i luksuriøse omgivelser samtidig som du opplever noen av verdens mest spennende cruisereisemål. Med kun 684 gjester å skjemme bort, vil det ytterst profesjonelle mannskapet sørge for at du aldri må vente på noe. Velkommen om bord!

OC442

Opplev Middelhavet med splitter nye Sirena i sommer. Foto: Oceania Cruises

Sirena tilhørte opprinnelig Princess Cruises under navnet Ocean Princess, men ble kjøpt av Oceania Cruises i 2014. Skipet har i vinter gjennomgått en 35 dager lang renovering, til en kostnad av ca. 40 millioner amerikanske dollar, og skipets første seiling i ny drakt går fra Barcelona 27. april 2016.

Oceania Cruises er spesielt kjent for sin utsøkte gourmetmat, og har gjentatte ganger vunnet prestisjetunge priser nettopp for kjøkkenet om bord. I 2015 ble rederiet blant annet tildelt utmerkelsene «Best for Foodies» av Fodor’s Travel, «Best Line for Foodies» av Berlitz Cruising & Cruise Ships samt «Best Contemporary Cruise Line» av Virtuoso Luxury Travel. Rederiet anbefales til voksne og erfarne gjester som søker cruise med innholdsrike seilingsruter, store matopplevelser og svært god personlig service i en uformell atmosfære.

sirena

Foto: Oceania Cruises

Som på de andre skipene i flåten, står også mat i fokus om bord på Sirena. Skipet har totalt seks restauranter, hvorav fire tilbyr fri bordsetning og to er spesialrestauranter; den allerede populære Red Ginger og den helt nye Tuscan Steak. Skipets hovedrestaurant (Grand Dining Room) gjøres dessuten om til Paris-inspirerte Jacques Bistro under lunsjtid. Om bord finnes også Waves Grill, Terrace Café og kaffebaren Baristas, samt ni salonger og barer. Hver dag kl. 16 serveres det dessuten Afternoon Tea.

Pool deck Insignia

Foto: Oceania Cruises

Til tross for at skipet tilhører den mellomstore klassen, mangler det ingenting om bord: Om du ønsker å trene, skjemmes bort eller bare hvile mellom de mange deilige måltidene, anbefales en tur innom det anerkjente spa- og treningssenteret Canyon Ranch SpaClub.

Alle Oceanias skip kjennetegnes av en uformell «Country Club-atmosfære» som innbyr til både avslapning, aktivitet, velvære og sosialisering – alt ettersom hva man ønsker og har behov for. Skipet har romslige lugarer og suiter, kasino, butikker, bibliotek, teater, 9 hulls putting green for golf, shuffelboard, løpebane, stort basseng og to boblebad.

Søk og bestill cruise med Sirena (Oceania Cruises) i vår norske og døgnåpne cruiseportal her.

penthouse-suite-REG-sm

Penthouse Suite om bord på Sirena. Foto: Oceania Cruises

Sirena vil tilby cruise i Middelhavet fram til oktober 2016 før hun setter kursen mot Karibia, Panamakanalen, den meksikanske riviera, Stillehavet, Fransk Polynesia samt Australia og New Zealand.

Akkurat nå tilbyr vi i Cruise.no eksklusive tilbudspriser på 11 dagers cruise fra/til Tahiti (Papeete) med Sirena i januar 2017. Drikkepakke/USD 400 p.p. i ombordkreditt, ubegrenset internett og tips til personalet er inkludert i prisen. Søk blant alle skipets seilinger, se priser og ledig kapasitet her.


 

NYTTIGE LENKER

Les mer om Sirena og Oceania Cruises her

Søk & bestill cruise med Sirena her

Se våre tilbud med Oceania Cruises her

Meld deg på Cruise.no sitt nyhetsbrev her

Kontakt Cruise.no

 

Skrevet av Caroline Bråthen, Cruise.no AS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s