Seabourn kunngjør bestilling av to ekspedisjonsskip

Seabourn - extraordinary worlds

Den 4. juli signerte Seabourn en intensjonsavtale med T. Mariotti og Damen om bygging av to nye ekspedisjonsfartøy. De to skipsbyggerne vil samarbeide om bygging av fartøyene under fellesnavnet Mariotti Damen Cruise.

Ny ekspedisjonsklasse
Seabourns nye skip vil utgjøre en ny ekspedisjonsklasse for rederiet, og vil utformes for ekspedisjonsreisende i ultra-luksus klassen. Skipene vil ha et nytt, innovativt design – både innvendig og utvendig – for å kunne gi kundene enestående gjesteopplevelser. Om bord vil man finne mange av fasilitetene som har gjort de eksisterende Seabourn-skipene så vellykkede, samt en rekke nye fasiliteter og funksjoner spesialbygget for ekspedisjonscruise.

Det første skipet vil etter planen bli levert i juni 2021, mens det andre skipet vil bli levert i mai 2022.

Spesialdesignet for ekspedisjon
Seabourns nye ekspedisjonsskip til være 170 meter lange og ha en tonnasje på 23.000 bruttotonn. De vil primært seile til Antarktis, Arktis og andre eksotiske, avsidesliggende destinasjoner. Begge skip vil bygges i henhold til PC6 Polar-Class-standard – den høyeste isklassen for passasjerskip – slik at de er ekstra godt egnet for ekspedisjoner i polområdene.

Luksuriøse fasiliteter og uforglemmelige opplevelser
Om bord vil det være 132 luksuriøse suiter – alle med veranda, slik at skipene totalt kan huse 264 gjester. På hvert skip vil det være kajakker og 24 oppblåsbare zodiacs, så du kan gli lydløst mellom isfjell og se polisen fra havnivå. Skipene vil også bære to ubåter hver, om du skulle ønske å dra på oppdagelse nede i dypet under havets overflate.

De to nye skipene bygger på suksessen til «Ventures by Seabourn»-programmet, som tilbys på utvalgte destinasjoner rundt om i verden.

For eventyrere med en smak for luksus
Seabourn håper at skipene vil tiltrekke seg nye gjester, som vanligvis velger aktive eventyrreiser, samtidig som de appellerer til lojale gjester som har seilt med Seabourn tidligere. Om bord vil Seabourn sørge for at alle reisende opplever den personlige servicen Seabourn har blitt kjent for gjennom 30 års fartstid.

Følg med – fremover vil Seabourn kunngjøre flere detaljer om sine nye skip. Informasjon om reiseruter og bookingmuligheter kommer tidlig i 2019.


NYTTIGE LENKER

Les mer om Seabourn her

Les om ekspedisjonscruise her

Kontakt oss i Cruise.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s