Reisebrev fra Celebrity Edge

Linn i Cruise.no var så heldig å bli invitert til launch av det nye skipet Celebrity Edgeog her får du en liten smakebit på hva du kan forvente av dette fantastiske skipet. Celebrity Edge er et vendepunkt når det kommer til skipsdesign, både utvendig og innvendig.

Celebrity Edge, EG, Aerial, ship exterior, water, ship, open ocean, views

Celebrity Edge. Foto: Celebrity Cruises.

 

Fakta om skipet

  • Antall gjester: 2 918 personer.
  • Bruttotonn: 129 500.
  • Første seiling: 16. desember 2018.
  • Hjemmehavn: Fort Lauderdale i Florida, USA.
  • Lengde: 306 meter.
  • Antall lugarer: 1 467.
  • Antall dekk: 16.

The Magic Carpet

Det magiske teppet er en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen er på. På dekk 16 blir «the Magic Carpet» en lekker spesialrestaurant med panorama utsikt.

Bilde 1 - The Magic Carpet

The Magic Carpet. Foto: Cruise.no.

Bilde 2 - The Magic Carpet

The Magic Carpet. Foto: Cruise.no.

 

The Retreat

Privat og luksuriøst ute/ inneområde, eksklusivt for våre Suite Class gjester. Nyt solen på The Retreat Sun Deck, vår elegante og luftige uteplass/lounge med stilfulle møbler, fullsize basseng og boblebad. Dette er rett og slett et flytende paradis!

 

Soldekk ut mot havet

På Celebrity Edge introduseres det nye konseptet Resort Deck, et bassengområde der solsengene vender ut mot havet og hvor rekkverkene er i glass – noe som gir gjestene god utsikt og en følelse av å komme nærmere havet.

 

Unik 3D-teknologi

Celebrity Cruises har designet et av verdens mest avanserte cruiseskip – og Celebrity Edge er det første cruiseskipet som fullstendig har blitt designet i 3D. Gjestene vil her kunne bruke smarttelefonen sin som nøkkelkort, til å skru av og på lyset på rommet og bestille alt fra utflukter, frokost etc. fra  senga.

Lugarer og suiter

Det helt nye på Celebrity Edge er lugarkategorien Infinite Balkong. Ved  å trykke på en knapp blir hele stuen til en balkong, og du får utnyttet lugaren på en helt ny måte, med bedre utsikt. I tillegg er antall suiter mer enn doblet og skipet har hele 178 sammenhengende lugarer.

Kunst og design

Uteområdene prydes av store og ekstraordinære kunstverk – alt fra unike tretopp-skulpturer til boblebad som ligner martini-glass. Designet og teknologien ombord har som formål å bringe gjestene nærmere havet og nærmere destinasjonene som besøkes.

Foto: Cruise.no


Hovedrestauranter om bord på Celebrity Edge

Med Celebrity Edge har rederiet gått bort fra en stor hovedrestaurant og erstattet den med fire mindre restauranter med mat inspirert fra forskjellige internasjonale kjøkken.

CYPRUS RESTAURANT

Hovedrestaurant inspirert av Middelhavet med en fantastisk gresk atmosfære. Menyene har fokus på herlig sjømat, samt stilrene og smakfulle retter og viner fra landene rundt Middelhavet. Åpent for frokost, lunsj på sjødager og middag. Kleskode: Smart Casual.

 

NORMANDIE RESTAURANT

Denne hovedrestauranten serverer moderne fransk mat i en moderne, eksklusiv og raffinert setting. Åpent for middag. Kleskode: Smart Casual.

 

COSMOPOLITAN RESTAURANT

En elegant, amerikansk hovedrestaurant – som også er globalt inspirert. I lekre omgivelser designet i hvite og varme gulltoner får du servert herlige klassiske retter som Short Ribs og Braised Beef. Åpent for frokost, lunsj på sjødager og middag. Kleskode: Smart Casual.

 

TUSCAN RESTAURANT

Italiensk inspirert hovedrestaurant, som tilbyr smaker man finner på sørlige italienske spisesteder. Celebrity Cruises har her latt seg inspirere av rederiets svært populære spesialrestaurant Tuscan Grill som finnes om bord på flere av våre skip. Åpent for middag. Kleskode: Smart Casual.

 


Spesialrestauranter om bord på Celebrity Edge

Suite- og Aqua Class-gjester har fortsatt sine egne restauranter om bord på Celebrity Edge, og i tillegg har det kommet 6 nye spesialrestauranter.

BLU

Denne restauranten er reservert for gjester boende i Aqua Class. Her serveres rene, morsomme og innovative retter, og på vinkartet er det kun utsøkte viner tilpasset hver enkelt matrett. Velkommen til en trendy restaurant med en helt personlig og fantastisk service. Åpent til frokost og middag. Kleskode: Smart Casual.

 

LUMINAE

Denne restauranten er reservert for gjester boende i suitene om bord. Her serveres rene, morsomme og innovative retter, og på vinkartet er det kun utsøkte viner tilpasset hver enkelt matrett. Velkommen til en trendy restaurant med en helt personlig og fantastisk service. Åpent til frokost, lunsj og middag. Kleskode: Smart Casual.

 

FINE CUT STEAKHOUSE

Celebritys versjon av et Steak House. Her kan du nyte fantastisk utsikt i en vakker, privat spisestue med upåklagelig service. Menyen tilbyr alt en biffelsker er på utkikk etter, og selvfølgelig litt til! Åpent til middag. Kleskode: Smart Casual.

 

RAW ON 5

Varm og innbydende restaurant/bar der interiøret er inspirert av skjell, hav og strand. Her serveres sashimi, kaviar og varme sjømatretter. Baren har en unik cocktail-meny, og deler av menyen er dedikert til Vodka og Champagne. Åpent til lunsj og middag. Kleskode: Smart Casual.

 

LE GRAND BISTRO

Celebritys franske bistrokonsept tilbyr retter du ellers ville finne i hjertet av Paris. Her kan du også oppleve – som eneste sted til sjøs – Le Petit Chef! Dette er en kulinarisk reise gjennom et fem retters måltid med verdens minste kokk. Åpent til frokost, lunsj og middag. Kleskode: Casual.

 

ROOFTOP GARDEN GRILL

Denne spesialrestauranten ligger ute på øverste dekk, designet som en tilbaketrukket frodig park med endeløs havutsikt! Rooftop Garden Grill har en nydelig hage-grillfest inspirert meny. Åpent til lunsj og middag. Kleskode: Casual

Rooftop Garden Grill. Foto: Cruise.no

MAGIC CARPET

Den innovative glassverandaen Magic Carpet flytter seg på utsiden av skipet mellom dekk 2 og 16. På dagtid er den en del av restauranten Raw On 5 som tilbyr herlig sjømat og cocktails. På kveldstid flytter Magic Carpet seg helt til topps på skipet. Her kan du nyte en eksklusiv middag helt «på kanten» av skipet. Åpent til lunsj og middag. Kleskode: Casual.

Magic Carpet. Foto: Celebrity Cruises

Magic Carpet. Foto: Celebrity Cruises.

EDEN RESTAURANT

Celebritys egen «Edens hage» har et livlig, åpent kjøkken med eksperimentelle og innovative retter som  serveres av artister. Eden har unik arkitektur med frodige blomster og trær, i kombinasjon med fantastisk utsyn mot havet. Åpent til frokost, lunsj og middag. Kleskode: Casual.

 


 

Kontakt Linn på l[email protected] eller 67 43 02 00 for mer informasjon om Celebrity Edge. 

Du kan se Celebrity Edge sine seilingsruter her (nettside under arbeid).

Tekst: Celebrity Cruises.

Foto: Cruise.no og Celebrity Cruises.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s