MSC Seascape

Stemningsrapport

Publisert: 3. juni 2022

MSC Seascape - et skip lastet med alt!

MSC Seascape - et skip lastet med alt!

Her kommer en ektefølt anbefaling: Unn deg et cruise i Middelhavet på et splitter nytt skip breddfullt av opplevelser og god mat.

Etter fire flotte dager på MSC Seaside, må jeg virkelig si at dette er et flott komboskip som passer både for voksne og barn. En stor vannpark og lekeområder for de små - og de voksne har også sitt eget område med basseng, fred og ro. Vil du ha det skikkelig godt, velger du Yacht Club. Du kan takke meg senere...

Balkonglugar på MSC Seascape - godt med plass og lekker innredet.

Bra mat, topp show!

Cruiset jeg fikk være med på gikk fra Roma til Valenzia, med stopp innom Palermo og Ibiza. Selv om du trenger mye lenger tid til virkelig å få utforske hele skipet, var det en meget fristende smakebit som absolutt gir mersmak. Maks passasjerantall på dette skipet er litt i underkant av 6000, så her er det store forhold - og mye å finne på!

Første inntrykk er: dette er vakkert. Med balkong på dekk 11 var det flott utsikt jeg ville ha de neste dagene.

Bestill cruise med MSC Seascape

Middagen i hovedrestauranten var bra, eneste er at maten kan komme i litt ulikt rekkefølge, men slik er det på hvilken som helst italiensk restaurant. Go with the flow.

Showet «Michael» var også en god opplevelse, at kongen av pop fortsatt lever i nesten like gode kopier, er bra!

Vi fikk Michael Jackson-show, det var en opplevelse!

Tips til Palermo

Palermo tok pusten fra meg. Det er en kort promenade fra skipet, her finnes det flust av restauranter og serverdigheter.

Ta turen til «Klosteret Santa Catarina d’Alessandria», hvor utsikten på taket kan ta pusten fra hvem som helst. Takmaleriene er noe helt for en selv. Billetten koster €10.

Å finne et koselig sted og ta en matbit er ikke noe problem. Ikke vær redd for å gå inn de smale gatene, det er DER perlene ligger!

Fin middag og avslapping i sola

Kvelden var duket for formell aften. På med kjolen, takker det fine varme været, da jeg kunne la de tykke sorte strømpebuksa kunne bli på lugaren.

Sjødagene er mine favoritt dager på cruise. Ingen problem å finne en stille solseng. 20 grader og ikke en skygge å se!

Å finne en matbit og forfriskninger er heller ingen sak, enda godt det finnes et treningsstudio ombord!

Vi prøvde også en av spesialrestaurantene, Kaito Teppanyaki. En morsom familieaktivitet, alene eller med vennegjengen. Det blir alltid god stemning!

Tapas og sol på Ibiza

Ibiza er en favoritt mange nevner, og det var ingen skuffelse. Blir 3,5 km for langt å gå til sentrum langs yachtmoloen, kan man alltid ta en taxi (også med båt €5 tur/retur eller kjøpe bussbillett gjennom MSC.

Etter litt for mye tapas i byen, var det heller fristende med å ta en rolig kveld og litt forfriskninger i sportsbaren.

Det finnes alltid en bar, kafé eller et rolig sted for å hvile bena eller å lese en bok.

MSC har masse uteplass å boltre seg på! Barneområdet er stort, men vi voksne har også fått vårt eget, med et stort nok basseng til å ta noen svømmetak i.

Yachtclub på MSC Seascape.

Valencia er stoppet for å gå av. Trist, for etter å ta tatt en kikk innom Yacht Club, er jeg ikke klar for å gå av! Yachtclub er for gjester som vil ha det lille ekstra, her er det suiter, egen solterrasse, boblebad med panoramautsikt, førsteklasses restaurant og butlerservice.

Dette er den største og mest luksuriøse Yacht Club i hele MSC-flåten, så kanskje blir det her jeg skal bo neste gang ...

Fristet?

Se hvor MSC Seascape skal seile

Les mer om MSC og finn ditt cruise

Siste fra bloggen