IMG 6061

Cruise med Regent Seven Seas Voyager

Publisert: 7. april 2022

Med bobler og butler på Middelhavscruise

For en fantastisk invitasjon jeg mottok for et par uker siden! Tre dagers cruise med Regent Seven Seas Voyager fra Roma til Korsika og tilbake til Roma med en herlig dag til sjøs.

På flyplassen i Roma ble vi møtt av blide representanter fra Regent Seven Seas som viste oss til transferbussen og kjørte oss direkte til skipet. En busstur på ca. en time.

Innsjekkingen gikk fort og greit og helt uten kø. Men streng oppfølging av koronapass og resultat av koronatest. Dette sørger jo for alles sikkerhet.

Så var jeg endelig ombord på et cruiseskip igjen for første gang på flere år! For en vidunderlig følelse å komme inn i min private penthouse suite med balkong, walk in closet, badekar og alt du kan ønske deg.

Her var det bare å rigge seg til med et glass med bobler! 🥂

Etter å ha gjort meg kjent på skipet og vært igjennom sikkerhetsdrillen var det middag i hovedrestauranten Compas rose. Her sier bildene mer enn ord.

Kvelden ble avsluttet på hyggelig vis i baren med en god drink og herlig musikk. Så var det på tide å legge seg, og det var i seg selv en deilig opplevelse i en seng som var så god så man kunnet ha sovet seg igjennom hele cruiset.

Men livet går videre, og morgenen etter spiste vi en nydelig frokost ute på La Veranda. Bedre blir det ikke i livet.

Etter frokost var det faglig gjennomgang og visning av de ulike lugarene. Spennende og lærerikt.

Etter en travel dag var det deilig å ta det litt med ro på balkongen. Butleren min brakte meg mini-springrolls og champagne. Det er jo ikke rart at vi har savnet å reise…

Uthvilt og glad var jeg klar for en hyggelig middag på spesialrestauranten Prime. Her har de nydelig kjøtt og fisk og jeg valgte surf and turf. Med andre ord akkurat som Ole Brumm, ja takk begge deler. Dette ble servert med en nydelig rødvin til. Det som er svært hyggelig på Regent kontra andre rederier, er at du ikke trenger å betale ekstra for å spise i spesialrestaurantene. Det er bare å reservere bord, og drikke er inkludert.

Dag tre startet med nok en herlig frokost på dekk med utsikt inn til havnebyen Ajaccio. Deretter var jeg med på en flott utflukt opp i fjellene til en kunstig innsjø. Så vakker og vill natur med snø på fjelltoppene og stupbratte fjellsider.

Cruise i Middelhavet med Regent?

Jeg har aldri vært på Korsika før, og var overrasket over at naturen var så spektakulær. Høyeste fjelltoppen er på 2700 meter over havet, så det er ikke bare i Norge vi har høye fjell. Også utflukter er inkludert i prisen når du seiler med Regent, og du kan booke så mange du vil og rekker. Ingen andre rederier tilbyr dette. Mange tenker at det er svært dyrt å cruise med Regent, men når du ser hva som er inkludert i prisen så er det egentlig veldig god valuta for pengene.

Siste kvelden fikk jeg spise på spesialrestauranten Chartreuse. Fransk, lekker mat servert med nydelige viner. Regent er helt klart et rederi for de som er interessert i mat og vin.

Regent Seven Seas er et rederi som inkluderer alt i prisen og som satser på god mat, god vin og god service. De har mellomstore skip som kan legge til i mange havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer inn. Det er også meget god plass om bord, så her står man ikke i kø. De har også mange spennende reiseruter, så her får du mange spennende opplevelser i tillegg til det gode liv om bord. Dette er et rederi for voksne som setter pris på god kvalitet på alle områder.

Velkommen om bord!

Nysgjerrig på Regent?

Les om rederiet og se cruisene

Siste fra bloggen